maandag, april 05, 2010

Voor het goede doel.

Ik kreeg vanmiddag een mailtje met de vraag of ik misschien een paar voorkantjes wilde maken voor notitieboekjes.
Restjes genoeg, dus even snel aan de slag gegaan.
Dit is het resultaat:De mail:
Hallo!
Ik wil jullie om een gunst vragen. Het gaat om het volgende:
Ik werk op een kinderdagcentrum voor kinderen met een handicap, en al jaren hebben we een wens: we zouden heel graag met de kids, een midweekje op vakantie willen. Omdat dit eigenlijk niet bij een kinderdagcentrum hoort, kan de stichting dit niet betalen. Nu hebben we begin dit jaar de stoute schoenen aangetrokken, en ons idee bij de ouderraad van het KDC gepresenteerd. Zij zijn heel enthousiast, en de eerste 2500 euro is inmiddels door een bedrijf waar een ouder werkt, geschonken. De vakantie kan dus geboekt worden, maar natuurlijk willen we in die vakantie ook wat leuke uitstapjes en activiteiten organiseren, zoals een middagje naar het zwembad, de snoezelbus laten komen, een middagje huifkarrijden enz.
Nu is er voor die uitstapjes nog een boel geld nodig, en daarom willen we een zomermarkt organiseren. We zitten druk in de voorbereidingen, en de markt zal 26 mei plaatsvinden.
Jullie begrijpen vast al waar ik naartoe wil...
Ik kom bij jullie via wat gezoek op hyves naar mensen die graag scrappen.
We hebben met de kinderen een aantal notitieblokken geverfd, om te verkopen. Omdat ik zelf ook graag scrap, heb ik voor deze notitieblokken ook een aantal voorkantjes gemaakt. Toen bedacht ik me ineens dat er ws. meer mensen zijn die wel 1 of meerdere voorkantjes willen scrappen???
Het gaat alleen om de voorkantjes, omdat de rest van het notitieblok in de kopieerwinkel van onze stichting wordt gemaakt, en ingebonden. Het gaat om voorkantjes (en evt. achterkantjes) van 15 x 10,5 cm. Je kunt dit volledig naar eigen smaak bescrappen, bijv. met ingekleurde stempelafdrukken, bloemetjes o.i.d.
Let er wel op dat de bovenste strook van 2 cm leeg blijft, voor de inbindring. Of dit aan de boven of zijkant is maakt niet zoveel uit.
Natuurlijk mag er evt. een naamstempel aan de binnenkant of achterkant, zodat te zien is dat jij het hebt gemaakt.
Ik zou het heel fijn vinden als jullie mij willen helpen. Meer weten? Mail naar doekjes@live.nl

4 opmerkingen:

scrappingtwins zei

wat een leuke kaftjes heb je gemaakt, ze zijn enig

groetjes de twins

Heidie zei

wat een leuke kaftjes heb je gemaakt.

liefs Heidie

Miranda zei

Erg leuk zijn ze geworden zeg!!!!!

Leuke actie ook, ga ff kijken of ik er wat mee kan...

Fijn weekend!

Marijke zei

ze zij n heel mooi, leuk om op deze manier t goede doel te helpen!