woensdag, oktober 21, 2009

Hebben jullie even tijd??


Het is nl een beetje lang verhaal, hihihihi.
Nou hier even een kleine update van ons avontuur in de grote stad. En dat is het!!! Jeetje mina. Moeten wel zeggen, het is allemaal goed te vinden. De straten zitten logisch in elkaar, dus verdwaald zijn we nog niet. Moeten enkel qua bussen even goed opletten omdat alles eenrichtingswegen zijn.

Gister om half 1 aangekomen in New York...... Op de luchthaven moesten we nog even wachten op de shuttle bus, en toen richting hotel. Dan rij je daar.....allemaal echte Amerikaanse huizen...veel bomen en parkjes. En dan rij je een brug op. Zodra je boven bent reizen opeens gebouwen als paddestoelen de grond uit. Wat een geweldig gezicht is dat!! Zo mooi, dat we geen foto's hebben gemaakt, haha. Eenmaal bij het hotel inchecken, en bijkomen van de eerste indrukken. Toen op pad. Uiteindelijk kamen we aan bij Time Square. Wat een lichtjes!! Even naar een supermarkt en toen was het toch tijd om richting hotel te gaan. Zere voeten, moe, dus lekker op bed hangen, de dag bespreken en wat grutten. Om 10 uur licht uit, en lekker slapen.


Vandaag waren we op tijd wakker. We hebben eerst ontbeten, en besproken wat we gingen doen. Besloten om eerst naar beneden te gaan, richting het vrijheidsbeeld. Dus op naar de bus. Daar aangekomen gelijk op de boot gestapt. Wat een mooi uitzicht!!! Hebben mooie foto's gemaakt. En wat een mooi weer!!! Het zonnetje scheen, dus helemaal geweldig! Hierna even wat gedronken en gegeten. Daarna verder omhoog, langs Wallstreet richting Ground Zero. Hiervandaan richting Brooklyn bridge. Mooi uitzicht, en weer aardig wat foto's gemaakt.

Daarna zijn we even door Chinatown gelopen. Zo mooi om te zien, zo loop je tussen allerlei verschillende culturen, en zo loop je tussen enkel chinezen. Hiervandaan op zoek richting Soho. Even wat te eten gehaald en een winkel in.

Straks even eten, en misschien nog even by Macy's te shoppen.
Voor morgen staat er ook een rustig dagje in de planning. Willen wat winkels bekijken en naar Madame Tusaud en een museum bekijken. Maar, je weet nooit hoe het gaat lopen, dus dat horen jullie van de week hoe het is gegaan.

11 opmerkingen:

De Stempelolifant zei

heerlijk hoor... nou ik ben flink jaloers.
Geniet er lekker van en doe iedereen de groetjes!!!

Wendy zei

Leuk te lezen dat jullie het zo fijn hebben. Geniet ervan Marga.

Ingeborg zei

Ik "loop" met jullie mee hoor!!!
Heerlijk.

marlies zei

ow wat super om te lezen marga.... echt genieten dus ! En kom maar op hoor met die lange blogs, lijkt het net of ik er gewoon bij ben.

Anoniem zei

he toppie dat jullie zo genieten enne geen probleem hoor die lange verhalen
ik lees ze met plezier
nu gr lida

Kim zei

Ohhh lijkt me helemaal geweldig zo'n trip!
Ik volg je op de voet! Hahahaah

Lfs!

Barbar@ zei

Heerlijk Marga. In gedachten zie ik ook alles weer voor me. Ga je nog wel naar Central Park (= zo leuk) en naar een museum (Guggenheim bijv.)?
Veel plezier verder!!

Margreet zei

Juist leuk, zo'n lang verslag...wil zelf ook nog eens naar NY...reis nu gewoon even met jou mee...blijf genieten!!!
groetjes, Margreet

Judith zei

Wat geweldig marga!!! Ben nu alweer beneiuwd naar je volgende verslag en natuurlijk de foto's!!

Liefs Judith

scrappingtwins zei

Hoi Marga

Geniet lekker van jullie vakantie.
Gelukkig hebben jullie mooie weer, het belangrijkste is dat het droog is.
Veel groetjes uit nederland, en we zullen jullie verhalen zeker nog horen

marjan en ella

Miranda zei

He!!!
Wat super om te lezen allemaal zeg!!! En wat een gave foto's! Volgens mij hebben jullie tijd te kort!
Lekker genieten en ben benieuwd naar de volgende verhalen en natuurlijk jullie aankopen! :D
Veel plezier nog!!