donderdag, juli 24, 2008

Snoepwinkel / Candystore.....Woooooooooooooooh, gisteren waren we in Doorn bij Paper and Pictures en wat we daar zagen:
Truike had zooooooooooooo veeeeeeeeeeeeeeeeel moois mee van de Cha in Amerika.
We waren er met een heel deel meiden en mochten daar lekker mee stoeien voor in Cards-Only 3.
Je weet echt niet wat je zag, halloween papier, Kerstpapier en zoveel mooie lijnen van MME, Scenic Route en echt te veel om op te noemen.
Als klap op de vuurpijl mochten we van alles uit kiezen om mee te nemen en mee aan de slag te gaan voor het volgende magazine. je begrijpt dat ik stuiter!!!!!
Helaas kan ik niets laten zien wat ik gemaakt heb, maar vooruit.....1 papierlijn kan geen kwaad. MME Dreamy 2 de girl lijn.

I really was in Candystore! I was in Doorn at Paper and Pictures. There was Truike just back from America with a suitcase of nice things. We used them to make some beautiful cards for Cards-only 3. And after that,we choose things to make new things at home.
I'm so happy!!!!!!!!!!!!

5 opmerkingen:

jolan zei

Wow...... wat bruiste het van leuke ideetjes bij jou en wat had je een leuke dingen gemaakt die in die doos zaten. Echt toppie hoor om jaloers op te zijn. Zo'n kinder feestje wil ik ook wel geven voor mijn kids. Tot gauw groetjes Jolan

Miranda zei

Oh dat ziet er al super uit zeg!!!! Whow kan me voorstellen dat het net een snoepwinkel was dan.... Ben heeeeel erg benieuwd naar de rest en de resultaten uiteindelijk!! :D

Jolanda zei

Ik ben heel benieuwd naar je kaartjes/projectjes

Je@net zei

Hi Marga, was leuk om je weer te zien meis!!
Veel succes met de meidenlijn, ga ik aan het stoeien met de jongenspapiertjes!! Heb er helemaal zin in!

**SCRAP-GEK** zei

ik vond het echt super gezellig Marga!!! ik ben ook erg benieuwd wat je met de papiertjes vor het nieuwe SBM gaat maken! spannend...(vakantie)groetjes marije.