donderdag, juli 15, 2010

Eerste dag London!!!!


Om kwart voor 5 ons bed uit. In de auto richting Schiphol. Om 08.05 gingen we de lucht in. En je gelooft het niet, om 08.35 bedankte de copiloot ons voor het vliegen en vertelde dat de landing ingezet ging worden. Om 08.10 lokale tijd stonden we weer aan de grond. Op naar het hotel. Even zoeken, maar al snel gevonden, zelfs zo snel dat we er eerst bijna voorbij liepen.
Omdat we nog te vroeg waren, de koffers opgeslagen en eerst lekker een rondje gelopen. Op naar Covent Garden. Hier heerlijk gezeten op een terrasje met wat drinken. Hier de kaart bestudeerd en weer gaan lopen. Al snel kwamen we bij Piccadilly circus. En ach, dan zijn we al bijna bij dat leuke kralen winkeltje wat we hadden gevonden op internet, dus lopen daar gelijk maar heen. De afstanden vallen erg mee. Wat een leuk winkeltje was dat!!!! Gelijk inkopen gedaan, hebben onze ogen uitgekeken, en moesten echt bedenken of we de dingen wel gingen gebruiken, voor we ze in ons mandje deden. Zo veel keus!!!
Hierna rustig aan weer terug richting hotel. Hebben bij Trafalgar Square wat gegeten. Lekker bij de fontein. Hierna verder naar het hotel, inchecken, koffers uitpakken en even zitten. Kop thee gedronken en weer op pad, op naar de Duck Tour.
Hier aangekomen kaartje gekocht, en in de rij. Wat is dat geweldig!!! Eerst met de “bus” een rondje door London langs een aantal hotspots. Onderweg reden we de Thames in, en de bus veranderde in een boot. Erg leuk om zo vanaf een andere kant dingen te bekijken. Heenweg viel mee, terug hadden we iets meer last van de wind en golven, wat voor aardig wat spetters zorgde binnen. En ja hoor, wij zullen het niet hebben. Midden op het water viel de “bus” uit……. En niet meteen weer starten, zullen we nu moeten roeien??? Nee gelukkig hij pruttelt wat en gaat weer aan, nu snel naar de kant. Laatste stukje en de tour was alweer af. Nog lekker een stuk gewandeld. Even langs de Spar, eten bij de Pizza Hut en nu lekker met de beentjes omhoog in het hotel.
Een lange, maar zeer leuke dag. Op naar de volgende dagen!!!!

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Nou, dat was zo te lezen weer een dag waar je op terug kan kijken met veel voldoening.
Nog veel plezier.
Groetjes Marja

Hanneke van der Linde zei

Super zeg! Lekker genieten!

xoxo

Cora Hoekstra zei

Oh Marga wat leuk, ik ga lezend mee op vakantie, wat lijkt me die Ducktours leuk. Geniet er lekker van tot morgen.

scrappingtwins zei

Hoi

Zo te lezen hebben jullie het naar jullie zin. we blijven jullie volgen
nog veel plezier

groetjes de twins

Anoniem zei

dat was een druk dagje zeg
maar al heel veel gezien zo te lezen
nu geniet er van de komende dagen
groetjes lida

Anoniem zei

Dat was nog eens een korte vlucht!!! Leuk om weer mee te lezen naar jullie belevenissen!!!!
Nog veel plezier
XXX Sammie