zondag, juli 18, 2010

Vierde dag LondonVandaag zijn we een tour gaan doen op de fiets. Dat is op zich al een belevenis, want je fiets uiteraard ook links. Het leek er even op dat we met een klein groepje zouden zijn, maar toen bleek een van de gidsen ziek, dus werd het een aardig grote groep. Wij hadden vrijdag de gids al gesproken en bleven ook mooi een beetje bij haar in de buurt. Echt een hele leuke meid, die zelf ook genoot, ondanks dat ze een paar keer flink moest improviseren.
We gingen ook nog even kijken bij het wisselen van de wacht. Wat een mensenmassa, maar het marcheren van de wachters er naar toe was prima te volgen.
Later op de middag kwamen we er nog een keer langs en konden we nog even beter een foto maken bij hert kasteel van Charles.
Hiervoor zouden we een flink stuk door Hyde Park fietsen, enkel toen we het park in kwamen bleek een deel afgezet te zijn. En wat we daar zagen…. Een hele stoet ( ±12500) vrouwen in het roze. En nee, het was geen gay parade, maar een run for life, borstkanker.
Na afloop van de tour zijn we zelf nog even naar de Tower Bridge gegaan. Hier een aantal mooie foto’s gemaakt, lekker gelopen en toen besloten om maar even te gaan relaxen. Het zonnetje schijnt goed, lekker warm dus. Eerst maar eens een lekkere bak met fruit gehaald.

1 opmerking:

Wendy zei

Zo te lezen en te zien aan de foto's vermaken jullie je wel.
Geniet er van.

Groetjes wendy