vrijdag, juli 16, 2010

Tweede dag London


Vroeg wakker, 08.00. Rustig aan wat informatie gelezen die we mee hadden. Wat gaan we doen vandaag? Eerst maar eens douchen en eten. Besloten om te gaan kijken of we kunnen fietsen vandaag. Het weer is mooi, dus dat is geen probleem. Het was even zoeken, maar toch gevonden. Maar wat gaan we doen, het begint toch wel te betrekken….. Eerst maar eens kijken waar de tours langs gaan. De tour van vandaag is voor ons niet echt interessant. Het grootste deel hiervan hebben we gister namelijk al gelopen. Voor morgen staat er wel een leuke tour, dus nemen de folders mee. Kunnen we morgen of overmorgen, afhankelijk van het weer, kijken of we gaan fietsen.
Langs de Thames door gelopen richting London Eye. Over de Waterloo Bridge en langs de Big Ben. Nog wat foto’s onderweg en weer richting Trafalgar Square. De aankopen die we onderweg hebben gedaan naar het hotel gebracht, en door richting Covent Garden. Hier heerlijk rond lopen neuzen langs alle stalletjes en winkeltjes. Weer wat leuke dingen gekocht! Eerst maar een wat eten, en kijken waar we hierna heen gaan. Besloten om nog wat kralen winkels en een stempel winkel te gaan zoeken. Wel eerst weer naar het hotel om onze handen te legen, want dit loopt wat lastig. Langs vele leuke winkeltjes de juiste ook gevonden. Nog wat kleine aankopen gedaan in de kralen winkels. Terug naar het hotel om even bij te komen, omkleden en dan zo direct wat eten en naar The Wicked!!

1 opmerking:

Kruimel zei

wat een gave fotos!!

ik hou van London ik stapte ooit lang geleden uit te taxi en was verliefd... hoop dat jullie net zo genieten als ik toen!